Ennakkoilmoittautuminen on alkanut

Viime kesän maailman finaalin voitti Zombies Ate My Girlfriend Etelä-Afrikasta.
Viime kesän kansainvälisen finaalin Wacken Open Airissa voitti Zombies Ate My Girlfriend Etelä-Afrikasta.

Wacken Metal Battle Finland tulee taas! Vuosittain Wacken Open Airissa Saksassa järjestettävän kansainvälisen bändikilpailun Suomen edustaja valitaan tässä ja nyt! Tai ainakin parin välivaiheen kautta ja juhannukseen mennessä.

Ilmoittautuneiden bändien joukosta Wacken Metal Battle Finlandin raati valitsee jokaiseen neljään semifinaaliin viisi yhtyettä näyttämään taitojaan. Semifinaali-illoista jatkoon pääsee tuomariston päätöksellä yksi bändi per semifinaali, jotka jatkavat Suomen finaaliin Nummirockiin! Nummirockissa juhannuksena soittavista neljästä finaaliyhtyeestä yksi jatkaa jälleen tuomariston päätöksellä kansainväliseen finaaliin Saksaan Wacken Open Airiin. Luvassa on slotti tuhansien ihmisten edessä sekä taistelu Wackenin tarjoamista huikeista palkinnoista muiden maiden finalistien kanssa, kunniasta puhumattakaan.

Ilmoittaudu kisaan mukaan ennakkoilmoittautumislomakkeella, johon tarvitset bändin tietojen lisäksi linkin musiikkiinne. Tutustukaa myös kilpailun sääntöihin. Varaa ilmoittautumiseen aikaa ja tee se huolella. Lyhyt ja ytimekäs hakemus on parempi kuin pitkä ja rimpsuinen. Pääosassa on kuitenkin musiikkinne, ei jäsenvaihdoksenne. Ole huolellinen etenkin yhteystietojen täyttämisen kanssa, sillä ilmoitamme valituille semifinalisteille henkilökohtaisesti antamanne yhteyshenkilön kautta.

Vahvistuneet semifinaalipaikat ja –päivämäärät:

22.12.2016 – Helsinki, On the Rocks
06.01.2017 – Tampere, Jack The Rooster
07.01.2017 – Jyväskylä, Pub Katse

Viimeinen semifinaalipaikka ilmoitetaan pikapuoliin. Myös Suomen semifinaalien ja finaalin palkinnot tarkentuvat pian, joten seuraa tiedotustamme tällä sivustolla tai Facebookissa.

Sitten ei muuta kuin ilmoittautumaan! Toivotamme paljon onnea kaikille mukaan lähteville, toivottavasti näemme pian!